Ogeysiis: Shir Telefoonka Ah Oo Hogaanka Xisbiga Kulmiye Kula Hadli Doono Qurba Joogta Somaliland

Waxan kugu soo dhoweynayna inad nagala soo qayb gasho shir telefonka ay maalinta Axada, bisha May 2deeda marka ay sacadu tahay (2pm Washington). Shirkaas waxa kasoo qayb geli doona madaxda iyo hogaanka xisbiga KUlmiye, kuwaas oo soo bandhigi doono qorshaha iyo barnaamijka xisbiga Kulmiye ee doorashoyinka soo socda, haddii eebe idmo. Dadka ka hadli doona shirkaas waxa ka mid ah Ahmed Mohamed Mohamud (Silanyo) and Abdirahman Abdillahi Ismail (Saylici). Sidoo kale waxa ka mid ah: Muse Bixi 
Abdi, Dr. Mohamed Abdi Gabose, Bashe Abdi Gaboobe, Mohamed Iskeerse, Mohamed Abdillahi Omar, Kayse Mohamed Cige,  Mohamud Xaashi and Abdiraxman Talyanle.

1 – Taariikhda shirka: May 2, 2010
2 – Wakhtiga: 11am (California time), 2pm (Washington DC and Toronto), 7pm (London), 9pm 
Hargeisa, 10pm (Dubai)
3 – Garaac numberka USA and Canada: USA & Canada: 712-432-1001 and Access Code: 
447416398#
4 – Europe hadad joogto numberkan garaac:
       a) UK: 0844-58-191-02 and Access Code: 381217#
       b) Netherlands: 0870 001 920 and Access Code: 381217#
       c) Belgium: 070 35 9974  and Access Code: 381217#
       d) Germany: 01805 00 76 09 and Access Code: 381217#
       e) France: 0826 100 256 and Access Code: 381217#
       f) Ireland: 0818 270 021 and Access Code: 381217#
       g) Italy: 848 390 156 and Access Code: 381217#
       h) Austria: 0820 4000 1552  and Access Code: 381217# 

Waxii suaalo ad u gudbinayso hogaanka waxad kusoo hagajin kartaa: info@eastafricapi.com

Kasoo qayb gal wanaagsan maalinta axada ah.